1 příspěvek / 0 new
Poslední
Neznámý
Obrázek uživatele Neznámý
Jak vytisknout bez přerušování

Zdravím potřeboval bych poradit s tiskem většího množství obálek. Samotný tisk je asi stejne rychlý jako v XP. Problém je, že mezi jednotlivými obálkami/vlastně stránkami/je prodleva, při které vypne motor tiskárny po vytištení stránky a asi po 5s zase zapne a vytiskne dalsí obálku, vypne na 5s atd. Bojím se, aby v tiskárně něco neodešlo při častém tisku. Navíc hluk rozjezdu a vypnutí motoru je také nepříjemný. V XP tiskárna vypne motor až když je vše vytištěno. Prosím neví někdo jak se to dá správně nastavit aby se vytisklo vše najednou? Používám SUSE 9.3 HP-LJ 1100. V biosu mam lpt nastaven na ecc+epp

Vypadá to jako by jednotlivé stránky byly samostatné tiskové úlohy. V OO taky při tisknutí jednotlivých stran tiskarna vypíná a spouští jako bych tiskl každou stránku zvlášť a ne celý dokument dohromady. Při častém tisku obálek okolo 500 týdně tiskárna dlouho nepřežije...Jse to V SUSE 9.3 nějak vyřešit?

Obrázek uživatele koty
Offline
Naposledy viděn: 15 let 10 měsíců zpět
Připojen: 19.04.2005 - 11:12
Můžete si buď pohrát s

Můžete si buď pohrát s nastavením tiskárny v YaSTu nebo vytisknout v OOo všechny obálky do PDF a tisknout pak tento velký PDF soubor z jiné aplikace.