1 příspěvek / 0 new
Poslední
Neznámý
Obrázek uživatele Neznámý
WinFast DTV2000 H a připojení přes video vstup

Mám Suse 10.2. Koupil jsem si zmíněnou TV kartu. Systém jí najde a správně indentifikuje. Vznikne zařízení /dev/vb0 i dvb nebo tak nějak. I v Kaffeine se karta objeví jako další zařízení. První problém je, že nechytím žádný program, přestože v nabídce v KDETV je normálně zdroj televize i identifikovaná karta. Nevím, jaké máte zkušenosti s jejími nároky na signál, ale i pod Windows mi najde jen ČT2, který jde jinak prakticky i bez antény a ještě zrní. Nejspíš vada kusu a snad pomůže reklamace.
Další problém byl, když jsem chtěl zkusit příjem ze satelitu DIGI TV. Výstup ze satelitního přijímače je klasický. Video a levý a pravý zvuk. K přenosu a připojení jsem použil stíněnou trojlinku a připojení přes přibalenou redukci. Zvuk jsem zapojil přímo do karty. V nabídce zdrojů v KDETV se neobjevil jiný vstup než zase jen televize. Pod Windows vše funguje i se zvukem. Kde by mohl být problém? Pinnacle PCTV Pro funguje bez problémů a jakmile ho připojím, objeví se v nabídce i zdroj composite. Předem děkuji za odpovědi.

Obrázek uživatele Luke7
Offline
Naposledy viděn: 13 let 5 měsíců zpět
Připojen: 27.06.2006 - 20:12
Myslím že jste tazateli

Myslím že jste tazateli opravdu poradil...

Luke7

Obrázek uživatele koty
Offline
Naposledy viděn: 15 let 10 měsíců zpět
Připojen: 19.04.2005 - 11:12
Asi bych začala tím, že

Asi bych začala tím, že nejdřív nainstaluji nejnovější dvb ovladače. Jinak KDETV je jen pro analogovou televizi. pro digitální je potřeba jiný program, např. Kaffeine.