1 příspěvek / 0 new
Poslední
Obrázek uživatele zemkooo
Offline
Naposledy viděn: 14 let 1 měsíc zpět
Připojen: 09.11.2006 - 15:19
HP Pavilion dv6151cz - RR382EA a openSUSE

Rozmyslam o kupe notebooku 'HP Pavilion dv6151cz - RR382EA'. Mate s nim niekto skusenosti ? Bol by som nerad, keby mi na nom nefungovala moja oblubena:) distribucia..

Obrázek uživatele vladano
Offline
Naposledy viděn: 7 let 5 měsíců zpět
Připojen: 08.02.2007 - 02:04
Muj HP dv6000

Ja minuly tyden koupil notas v predmetu, sledoval jsem mnoho parametru a stranek pred koupi... Notas je naprosto super, dvoujadrove AMD slape rychle, gigova pamet, velky disk, super zvuk, pekny obraz... Priserny Visty...
Intalaci jsem provedl po internetu z mini CD ve verzi 32bit (10.2). Vsechno probehlo samo a v pohode system nabehl. Tak jak se to nainstalovalo, byl system normalne pouzitelny. Doinstalil jsem NVIDIA grafiku. Xgl v pohode, super je novy Beryl 0.2, bohuzel se systemem trosku zamaval a delalo si to co chtelo, dal jsem to pryc.

CO mi nefungovalo - vystup do sluchatek, mikrofony, "hotkeys" na prehravani, bohuzel ani regulace intenzity podsviceni displeje, nenaslo to WIFI kartu, nefunguje uspavani.

Co funguje - asi vsechno ostatni :-). Nezkousel jsem modem a firewire, jinak ctecka karet v pohode, sitovka, usb, vypalovacka, ovladani hlasitosti, s regulaci vykonu procaku neni problem, atd..

Co me prekvapilo - castecne funguje dalkovy ovladac :) - posouvani dopredu a vzad, hlasitost a potvrzovani OK. A tl. DVD spousti Amarok :)

Zatim nebylo moc casu problemy resit, takze co nefunguje stale nefunguje. Jedine co jsem zkousel, byla kompilace nového ALSA driveru 1.0.14rc3, sluchatka uz jdou, vypada to ze to naslo i mikrofon, ale zatim jsem to vic nezkousel.

Jinak jak rikam, notas je skvely a casem se jiste doresi i ty "drobnosti". Nejvic me vadi ta sluchatka (s novou Alsou jiste se vyresi v poho) a to podsviceni. Jinak jsou to malichernosti.

Nu kdoz by vedel mi poradit s problemy, tak klidne muze (zda se s tim da neco delat).

Mejte se.

Let's talk about s.x - Suse linuX ;o)

Obrázek uživatele zemkooo
Offline
Naposledy viděn: 14 let 1 měsíc zpět
Připojen: 09.11.2006 - 15:19
Dik

Dik za tip.. Privital by som este skusenosti niekoho, kto ma skusenosti presne s modelom, ktory som popisal, nakolko ten je postaveny na Intel Core2Duo procesore...