Vánoční dárek od KDE.org

Zdravím,

tým okolo KDE SC se rozhodl dat svým uživatelům Vánoční dárek a to v podobě vydání KDE SC 4.6 RC1. Aktualizujte z Factory repozitářů:

http://download.opensuse.org/repositories/KDE:/Distro:/Factory/openSUSE_...

http://download.opensuse.org/repositories/KDE:/Extra/openSUSE_11.3_KDE_D...

Šťastné a veselé, přátelé

Komentáře

diamonds-notebook odpověděl -

S pádem plazmy jsem neměl nejmenší problém. Takže zjištěné problémy :

* při zavření padá Dolphin

* můj externí disk se mountuje automaticky a to místo přednastavené složky do /media/CE............

Jinak jsem s ničím problém neměl.

S pozdravem
Petr Malý

Aidamos odpověděl -

Tak mi to zase nedalo a nahodil jsem KDE 4.6 RC2 taky. Nevím, co bylo špatně předtím, asi to bylo tím, že jsem si nepřidal repozitář Extra Factory, a měl ten pro KDE 4.4.4, ale teď už mi to funguje dobře. Ano, občas při zavření padá Dolphin a taky Krusader. Před časem přesně tohle dělal Amarok. Nastavil jsem si rozvržení plochy na Grid Desktop. Konečně lze plasmoidy zarovnávat do mřížky a nastavit jim stejnou velikost. Akorát když si na plochu přidám plasmoid Pohled na složku, tak ikony v ní nejdou přetahovat, přestože jsem ve vlastnostech pohledu nastavil "Neseřazovat". Tohle dřív šlo.

http://audiolinux.czweb.org/

Aidamos odpověděl -

Smazal jsem konfiguráky KDE a už to funguje. Ale proč sakra musí ti kreténi v každý významnější verzi KDE změnit konfiguráky (jejich pojmenování, umístění, syntaxi)? Proboha proč?! Od KDE 4.0 nebyla jediná desetinová verze kde by s tím nebyl problém!!!

Aidamos odpověděl -

Tak si tak znova nastavuju celé KDE a najednou zjistím, že už to přesouvání ikon v Pohledu na složku zase nefunguje!!!!! Fuckt bych se proskočil!!!

JirkaZ odpověděl -

Hmmm....protože vývoj. Kupředu, změny, lepší a šťastné zítřky, atakdále. Není to sqělé?

diamonds-notebook odpověděl -

Ještě jeden problém - po startu ihned crashne Ktorrent (ale to bylo pár dní po upgrade na RC2 nějakou aktualizací). Hlásí to něco jako nekompatibilitu libktorrent3 a Klocate.

S pozdravem
Petr Malý