1 příspěvek / 0 new
Poslední
nef
Obrázek uživatele nef
Offline
Naposledy viděn: 12 let 11 měsíců zpět
Připojen: 09.09.2007 - 20:02
Kaffeine je dobrý program ?

Spíše ne !!Po problémech s Kde4 jsem přešel na Kde3.5. Mnoho problémů zmizelo, tak vyzkouším Compiz. Přes simple-ccsm ho zapnu a hle pracuje, (ati 1600 xt), ale zkusím video a blik,blik. Kaffeine se neustále něco nelíbí tak ho odinstaluji. Spustím MPlayer a video v pořádku. Vzpomenu si na přehrávač Xine UI tak ho nainstaluji a zas blik,blik, v nastaveni Gui přejít na expert a video přepnout na ovladač xshm a vše pracuje i Compiz a všechny efekty. Jsem spokojen, Kaffeine fuj !!!

Luky já jsem napsal jen svoji zkušenost. Jestli na tvém počítači vše pracuje na sto procent buď rád a nevyzdvihuj svoje ego. Kde4 nemělo jít vůbec do distribuce a Kaffeine vždy blblo. Možná je to grafikami ja nevím, nejsem expert jako ty.

Obrázek uživatele Luke7
Offline
Naposledy viděn: 13 let 4 měsíce zpět
Připojen: 27.06.2006 - 20:12
Je nef dobrý člověk

No nedá se soudit. Po jeho problémech s Kde4 přešel na Kde3.5. Napíše to do jedné diskuse, potom založí další. Ptám se proč? Není na co mu odpovědět, nelíbí se mu (nefunguje / neumí) kaffeine. Mě funguje, používám ho na nb i pc. Jsem spokojen, nefův příspěvek fuj!!!

Nefe já sem napsal je názor na ten článek, prostě nevím proč by kde4 nemohlo být b distribuci, máte na výběr zda ho budete používat. Rozhodně nevím proč bych se měl stydět za to, že mi vše funguje. Stejně jako vy můžete napsat svůj názor (i když od toho je spíš blog), tak můžu já mít svůj názor...

Luke7

Obrázek uživatele diamonds-notebook
Offline
Naposledy viděn: 11 let 2 měsíce zpět
Připojen: 06.04.2008 - 22:47
Osobně jsem kdysi

Osobně jsem kdysi používal KDE4, měl jsem s tím hodně problémů. Samozřejmě vím, že je to zřejmě hodně mojí neznalostí, ale díky tomu, že suse11 umožňuje používat i starší kde3, tak jsem ho velice rád nainstaloval. K přehrávání videí nic jiného než Kaffeine nepoužívám. Možná doporučuju zadat příkaz kaffeine /cesta/k/souboru/soubor v konsoli, dají se sledovat chybové hlášení a pak je vygooglovat.

S pozdravem
Petr Malý

S pozdravem
Petr Malý