Neaktivní registrace

Dnes byl nasazen modul, který bude automaticky oznamovat nevyužívání registrovaného účtu a po určité době tyto neaktivní registrace mazat.

Pokud máte účet na našem serveru a nevyužíváte jej, systém po 6 měsících zašle upozornění o neaktivitě. Pokud nevyužijete účet ani po 1 roce, bude odesláno upozornění a systém do týdne účet smaže. V současné době byly všechny neaktivní registrace delší jak 1 rok smazány, i když automatická zpráva nejprve informovala o neaktivitě. Je to způsobeno tím, že modul nebyl nasazen již od počátku fungování portálu, ale až po jeho více letém provozu. Proto systém vykonal rozeslání potřebných mailů (6měsíců, rok) a nakonec účty smazal. Od nynějška však budou oznámení fungovat správně. Pokud jste přišli o účet je jen otázkou několika chvilek vytvořit si nový. Děkujeme za pochopení.

K nasazení tohoto modulu nás vedla enormní míra registrovaných uživatelů - robotů. Při registraci byl proto nasazen jednoduchý modul, který pokládá matematickou otázku a tak míru robotů eliminuje. Stejná otázka je pokládána anonymním uživatelům, kteří chtějí vkládat komentáře.

Dále byl anonymnímu uživateli Laco zakázán přístup na náš server, důvod - vulgární příspěvky a neustály pokus o flame.

Komentáře

jiri.vetvicka odpověděl -

Psst :) vzhledme k tomu, ze je to velky zastance M$ a Woken, tak ho urcite takove veci jako chozeni pres anonymizer nebo zmena IP adresy nenapadnou;)

Close the world, open the next.